Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Madeira

Wat & Hoe Onderweg Madeira is de reisgids voor een actieve en culturele vakantie. Deze gids bevat uitgebreide plattegronden, kaarten en verrassende wandeltochten. De gids is erg praktisch in gebruik door de duidelijke indeling op kleur.

Het Portugese eiland Madeira is gezegend met een mild klimaat, waardoor je er in ieder seizoen een aangename vakantie kunt beleven. Het wordt wel het bloemeneiland genoemd, het hele jaar door zijn de tuinen van Madeira een lust voor het oog. Wandelaars kunnen hun hart ophalen op de hoge pieken en de rode lavavelden. De stad Funchal met zijn elegante winkels, barokke kerken en bruisende markten is een mooie afwisseling tussen al dit natuurschoon.

Lees het inspirerende Magazine om in de stemming te komen en raadpleeg de vele adresjes waar je volgens kenners het beste kunt slapen, eten, drinken, winkelen en uitgaan. Verder staat er genoeg informatie in over bezienswaardigheden en allerlei tips om de massa voor te blijven.
Toon details

Schrijf een recensie

Is Madeira het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Gesponsord

Deze thriller trekt je razendsnel mee in een complot met onbetrouwbare staatslieden met hun eigen agenda's, internationale conflicten en hoogoplopende bedreigingen voor de samenleving.

Reageren op Madeira

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.