Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Lissabon

Wat & Hoe Onderweg Lissabon is de reisgids voor een actieve en culturele vakantie. Deze gids bevat uitgebreide plattegronden, kaarten en verrassende wandeltochten. De gids is erg praktisch in gebruik door de duidelijke indeling op kleur.

Wie aan Lissabon denkt, denkt aan smalle steile straatjes waar de melancholieke klanken van de fado uit een donker café komen zweven. Een stad waar dichters als Pessoa rondwandelen langs de Taag, en waar de oude grandeur om iedere straathoek ligt te wachten. Maar Lissabon heeft meer: de oude haven is een hip uitgaansgebied geworden, vele nieuwe eettentjes en winkels openen hun deuren en het culturele leven bloeit als nooit tevoren.

Lees het inspirerende Magazine om in de stemming te komen en raadpleeg de vele adresjes waar je volgens kenners het beste kunt slapen, eten, drinken, winkelen en uitgaan. Verder staat er genoeg informatie in over bezienswaardigheden en allerlei tips om de massa voor te blijven.
Toon details

Schrijf een recensie

Is Lissabon het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Reageren op Lissabon

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.