Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Baas op school

Je eerste week op de middelbare school iscruciaal. Hoe overleef je de vreselijkste plekop aarde, waar sommige leerlingen dubbelzo groot zijn als jij, waar sadistische leraars deplak zwaaien en waar er zoveel regeltjes zijndat een gevangenis in vergelijking veel wegheeft van een vijfsterrenhotel?Wel, het antwoord is simpel: roep de hulpin van Max Corrigan. Hij zal je coachen enje helpen om een plekje te veroveren in allekliekjes, van de Grapjassen over de Snobsen de Nerds tot de Atleten. Hij leert je ookom alle mogelijke typische middelbareschoolsituaties het hoofd te bieden.Door zijn gouden raad leg je makkelijkcontacten tijdens de lunchpauze, bied jepestkoppen moeiteloos het hoofd en schrikteen kruisverhoor bij de directeur je niet meeraf. Kortom, met de hulp van Max heb je jevrienden voor het uitkiezen en word je baasop school!
Toon details

Schrijf een recensie

Is Baas op school het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Gesponsord

Deze thriller trekt je razendsnel mee in een complot met onbetrouwbare staatslieden met hun eigen agenda's, internationale conflicten en hoogoplopende bedreigingen voor de samenleving.

Reageren op Baas op school

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.