Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Lessen voor de eenentwintigste eeuw 15: Visie en vooruitgang

Wat doen wetenschappers echt? Doet hun werk ertoe? Waarnaar zijn ze op zoek? Waarover denken ze na? De Lessen voor de 21ste eeuw brengen al 15 jaar wetenschap naar een breder publiek. Een blik op de thema’s toont meteen dat geen enkel onderwerp te heet of te licht is om over te communiceren: het evolutie-debat of de welvaartsstaat, lerende machines of geluk, sportcenten of ecologie in China …. De teksten in dit boek zijn de neerslag van de publieke lessen die jaarlijks aan de K.U.Leuven worden georganiseerd. Wie wil weten hoe biologen, filosofen, sociologen, medici, juristen of medici denken, wat hen bezighoudt en hoe ze hun activiteiten proberen voor te stellen aan een publiek, vindt in deze publicatie een betrouwbare gids. De teksten uit dit boek bieden stuk voor stuk informatie uit de eerste hand, zijn toegankelijk en nodigen uit om verder op verkenning te gaan.
Met bijdragen van: Bea Cantillon, Luc De Raedt, Stephan Parmentier, Lut Arckens, Taede Smedes, Antoon Vandevelde, Koen Devriendt, Liliane Schoofs, Theo D'haen, Dirk Raes, Stefan Kesenne.

Toon details

Schrijf een recensie

Is Lessen voor de eenentwintigste eeuw 15: Visie en vooruitgang het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Reageren op Lessen voor de eenentwintigste eeuw 15: Visie en vooruitgang

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.