Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Verslaglegging van psychologisch onderzoek

Wetenschappelijk schrijven is een belangrijke vaardigheid voor studenten psychologie en pedagogiek. Niet alleen moeten studenten gedurende hun studie wetenschappelijke teksten produceren, ook van afgestudeerde psychologen mag verwacht worden dat ze schriftelijk kunnen communiceren over ontwikkelingen binnen het vakgebied.

In dit boek leren studenten zowel literatuuronderzoek als experimenteel onderzoek vast te leggen volgens de heersende standaards. Stap voor stap komen alle aspecten van het schrijven van een literatuuroverzicht en een onderzoeksverslag aan de orde. Van het kiezen van een onderwerp, tot het beschrijven van eigen of andermans onderzoeksresultaten en het toepassen van de APA-normen. Dankzij de vele aanwijzingen en hulpmiddelen blijft het boek ook in de beroepspraktijk een nuttig naslagwerk.
Toon details

Schrijf een recensie

Is Verslaglegging van psychologisch onderzoek het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Gesponsord

Deze thriller trekt je razendsnel mee in een complot met onbetrouwbare staatslieden met hun eigen agenda's, internationale conflicten en hoogoplopende bedreigingen voor de samenleving.

Reageren op Verslaglegging van psychologisch onderzoek

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.