De Bewegingen van de Geest

0

Bert Hellinger schrijft in 'De bewegingen van de geest' over een scheppende kracht die ver uitreikt boven individuele mensen, families en culturen.
Het boek leert u over een nieuwe dimensie in menselijke relaties. Die van toepassing zijn in de relatie tussen man en vrouw, ouders en kinderen, hemel en aarde. In liefde en conflict, in ziekte en gezondheid en in leven en dood. Een dimensie die schept en verbindt. Voorbij goed en kwaad. Het is de basis van de hedendaagse interpretatie van Bert en Sophie Hellinger op dit moment.
Het een handboek voor iedereen die geïnteresseerd is in helpen in afstemming met de bewegingen van de geest. Voor professionele hulpverleners en begeleiders van opstellingen is dit boek een onmisbare hulpbron.
Voor diegenen die familieopstellingen kennen: met de bewegingen van de geest brengt Hellinger opstellingen in een nieuwe dimensie. Meestal worden maar één of twee representanten opgesteld waarna de begeleider uiterst terughoudend handelt in afstemming met de bewegingen van de geest.
Het is geen gemakkelijk leesbaar boek: het vraagt aandacht en contact. Maar met als beloning verdiepende inzichten die een bron zijn van voeding, kracht en inspiratie.
Oorspronkelijk verschenen onder de titel 'Hellinger Sciencia'.
Vertaald uit het Duits door Jan Jacob Stam en Anton de Kroon.
Verschenen in
Genre
Gezondheid & Psychologie
Laatste editie
07 september 2011
Uitgeverij
De Vrije Uitgevers
ISBN
9789077290200

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 27,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 27,95
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic