Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Toerisme in Nederland

De publicatie Toerisme in Nederland 2009 - Het gebruik van logiesaccommodaties geeft een actueel samenhangend statistisch overzicht van het gebruik van de Nederlandse logiesaccommodaties door zowel Nederlandse als buitenlandse gasten. U vindt in deze publicatie cijfers over Nederlandse accommodaties, gasten in Nederland en overnachtingen van Nederlanders en buitenlanders in Nederland. Dit jaar zijn daarnaast voor het eerst gegevens over zakelijke overnachtingen opgenomen. De cijfers in deze publicatie komen uit het CBS-onderzoek Logiesaccommodaties.

Toerisme in Nederland 2009 - Het gebruik van logiesaccommodaties is onderdeel van een publicatiereeks die het CBS opstelt in samenwerking met het Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen.
Toon details

Schrijf een recensie

Is Toerisme in Nederland het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Gesponsord

Deze thriller trekt je razendsnel mee in een complot met onbetrouwbare staatslieden met hun eigen agenda's, internationale conflicten en hoogoplopende bedreigingen voor de samenleving.

Reageren op Toerisme in Nederland

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.