Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Vaardigheden in de psychodiagnostiek

Dit boek beschrijft de uitkomsten van het project Vaardigheden in psychodiagnostiek (ViPs). Die bestaan uit zeven digitale modules waarmee studenten psychologie en pedagogiek zich professionele vaardigheden eigen kunnen maken die ze nodig hebben voor adequate psychodiagnostiek. Met dit boek heeft u de sleutel in handen tot het interactieve leerprogramma op www.vaardighedeninpsychodiagnostiek.nl. Studenten voeren daarin opdrachten uit in oplopende moeilijkheidsgraad, vaak bij videomateriaal van gesprekken tussen hulpverlener en cli?nt, en krijgen daarna direct feedback in de vorm van een expertantwoord. De vaardigheden die worden geoefend zijn: algemene vaardigheden, waaronder observatie en beroeps-ethiek, klinisch-psychologische diagnostiek voor volwassenen, en ontwikkelingspsychologische diagnostiek voor kinderen en jeugdigen.

Met dit programma kunnen studenten zelfstandig ervaring opdoen met de complexe praktijk van de psychodiagnostiek; via een aparte code kunnen docenten de vorderingen volgen. In het boek zijn achtergronden en toelichtingen op de ViPs te vinden.
Toon details

Schrijf een recensie

Is Vaardigheden in de psychodiagnostiek het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Gesponsord

Deze thriller trekt je razendsnel mee in een complot met onbetrouwbare staatslieden met hun eigen agenda's, internationale conflicten en hoogoplopende bedreigingen voor de samenleving.

Reageren op Vaardigheden in de psychodiagnostiek

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.