Koken 2.0 het handboek

0

Hotelschool Ter Duinen behoeft voor weinig chefs, hobbykoks en lekkerbekken
nog tekst en uitleg. De school staat in Vlaanderen en ver daarbuiten hoog aangeschreven voor het opleiden van chefs-in-spé, niet in het minst omdat heel wat van hun oud-leerlingen een vermelding kregen in de Gault Millau en de Michelingids. Dat hun reputatie ook door een breed publiek gedragen
wordt, bewees het succes van 'Koken, het handboek', het standaardwerk
over koken dat in april 2014 verscheen.

Waar in 'Koken, het handboek' vooral basistechnieken en -bereidingen aan bod
kwamen, biedt het vervolg een meer gespecialiseerd werkinstrument voor de
professionele én de amauteurchef. Gebaseerd op de syllabus van het specialisatiejaar gastronomie verzamelt 'Koken 2.0' alle kennis over producten, kookmaterialen, geavanceerde kooktechnieken, dresseren en gastronomische recepten om zich volledig te kunnen professionaliseren in de wereld van het koken.

'Koken 2.0' onthult de geheimen van de gastronomie zoals dat nooit eerder
gebeurde. Met meer dan 300 recepten, instructieve foto's en tips om ook zonder professionele keuken thuis de meest innovatieve en verrassende gerechten te verzorgen.
Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
480
Laatste editie
06 mei 2016
Uitgeverij
Borgerhoff & Lamberigts
ISBN
9789089316233

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 59,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 59,95
bestellen
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic