Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

De stem van het rozenhart

Het is met veel vreugde dat de Rozekruis Pers De Stem van het Rozenhart uitgeeft, waarvan de inhoud in samenwerking met het Lectorium Rosicrucianum is ontwikkeld. Deze bundel is samengesteld uit diensten en voordrachten, die bij verschillende gelegenheden in de Tempel van het Gouden Rozenkruis werden gehouden. Woorden die universeel zijn en een bijzondere atmosfeer met zich meebrengen. Woorden ook die appelleren aan een, mogelijk nog onbestemd, verlangen bij iedere zoekende mens. Zij geven een impuls van herkenning; zij trachten indrukken en inzichten weer te geven, die zijn opgedaan op de weg van wezenlijke verandering en vrijmaking van de mens en zijn bewustzijn. En, af en toe, op bijzondere momenten klinkt daar een ander, ongedacht leven in door, dat een weldaad is voor het stil geworden hart.
Deze teksten worden nu aan een groter lezerspubliek aangeboden. Zij gaan vergezeld van de hoop dat zij velen bereiken en aanzetten de eigen 'stem van het rozenhart', 'de roep' van het spirituele beginsel in het eigen leven, te herkennen.
Toon details

Schrijf een recensie

Is De stem van het rozenhart het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Gesponsord

Deze thriller trekt je razendsnel mee in een complot met onbetrouwbare staatslieden met hun eigen agenda's, internationale conflicten en hoogoplopende bedreigingen voor de samenleving.

Reageren op De stem van het rozenhart

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.