De stem van het rozenhart

0

Het is met veel vreugde dat de Rozekruis Pers De Stem van het Rozenhart uitgeeft, waarvan de inhoud in samenwerking met het Lectorium Rosicrucianum is ontwikkeld. Deze bundel is samengesteld uit diensten en voordrachten, die bij verschillende gelegenheden in de Tempel van het Gouden Rozenkruis werden gehouden. Woorden die universeel zijn en een bijzondere atmosfeer met zich meebrengen. Woorden ook die appelleren aan een, mogelijk nog onbestemd, verlangen bij iedere zoekende mens. Zij geven een impuls van herkenning; zij trachten indrukken en inzichten weer te geven, die zijn opgedaan op de weg van wezenlijke verandering en vrijmaking van de mens en zijn bewustzijn. En, af en toe, op bijzondere momenten klinkt daar een ander, ongedacht leven in door, dat een weldaad is voor het stil geworden hart.
Deze teksten worden nu aan een groter lezerspubliek aangeboden. Zij gaan vergezeld van de hoop dat zij velen bereiken en aanzetten de eigen 'stem van het rozenhart', 'de roep' van het spirituele beginsel in het eigen leven, te herkennen.
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
136
Laatste editie
20 juni 2013
Uitgeverij
Uitgeverij De Rozekruis Pers
ISBN
9789067324250

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic