Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Spreken over Elsschot

‘Wat is uw eigenzinnige visie op de grootste stilist der Nederlandse letteren?’ of ‘Geef uw persoonlijke beschouwingen over de Antwerpse schrijver Willem Elsschot, literair icoon van de metropool.’
Met deze opgave zijn nu al vijftien jaar lang gerenommeerde auteurs, politici, journalisten, filosofen en een advocaat aan de slag gegaan. Ze zorgden voor opgemerkte lezingen, jaarlijks georganiseerd door het Willem Elsschot Genootschap.
Die toespraken worden voor het eerst verzameld uitgegeven. Spreken over Elsschot geeft niet alleen een uitzonderlijk pallet aan eigenzinnige beschouwingen, visies en ideeën over de auteur, zijn leven, zijn wereld, maar ook over hét leven en dé wereld.
Toon details

Schrijf een recensie

Is Spreken over Elsschot het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Gesponsord

Deze thriller trekt je razendsnel mee in een complot met onbetrouwbare staatslieden met hun eigen agenda's, internationale conflicten en hoogoplopende bedreigingen voor de samenleving.

Reageren op Spreken over Elsschot

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.