Het doelwit

8

Terwijl de VS er koortsachtig alles aan doet om te voorkomen dat een mysterieuze alliantie van islamitische bankiers de EU ontwricht en een bijna failliet Spanje in hun macht krijgt, vallen gewapende terroristen het Amerikaanse consulaat in Barcelona binnen en vermoorden zonder mededogen de daar aanwezige zes U.S. Marines. Washington is uit op wraak en stuurt onmiddellijk het geheime black ops Task Force Trident om de verantwoordelijken op te jagen en te doden. Gunnery Sergeant Kyle Swanson, een van de beste snipers ter wereld, krijgt de missie om mee te gaan. Zijn missie: de terroristen opjagen en onschadelijk maken.

Verschenen in
Serie
Sniper-serie (4)
Genre
Thrillers & Spanning
Aantal pagina’s
320
Laatste editie
24 juni 2016
Uitgeverij
Karakter Uitgevers BV
ISBN
9789045208374 , 9789045208473

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 15,00 Bestel het ebook bij Libris voor 7,99
Bestel het boek bij Blz. vanaf 15,00 Bestel het ebook bij Blz. voor 7,99
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbiedersHebban recensie

    Joop Hazenbroek Hebban Recensent

Coughlin laat een goed verhaal uit zijn handen glippen

door Joop Hazenbroek op 18-10-2016

Met de vele brandhaarden in de wereld is het voor schrijvers als Jack Coughlin, auteur van de Sniper- serie, een niet al te groot probleem om in een hoog tempo nieuwe missies van Kyle Swanson in boekvorm op de markt te brengen.

Jack Coughlin was scherpschutter bij de US Marines. Na zijn actieve diensttijd is hij gaan publiceren en in 2005 kwam zijn autobiografie Shooter uit. Als schrijversduo...


Lezersrecensies (1)

cijfer: 7

door: Natasja (Tazzy) J. 1 like
Dit is alweer het vierde boek in de sniper serie. Kyle Swanson heeft wederom de hoofdrol. Terroristen plegen een aanslag in Spanje. Daarbij komen Amerikanen om het leven. Een daarvan kent Kyle persoonlijk. Ze zetten hem via Trident op de zaak en proberen de schuldigen te liquideren. Washington...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic