Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Ruth viert feest

Ruth viert feest staat helemaal in het teken van feestjes: alles wat je nodig hebt voor een geslaagd feest kun je zelf in elkaar knutselen. Van uitnodiging, versiering en spelletjes tot snoeperijen en zelfs een goodiebag om aan je gasten mee te geven! Voor verjaardagsfeestjes, maar ook voor communiefeesten en lentefeesten.

De meeste knutselwerkjes in dit boek maak je in een paar eenvoudige stappen met wegwerpmateriaal. En het meest fantastische: de knutselwerkjes zijn foolproof! Een inspirerend boek voor creatieve feestneuzen: van rietjesslingers, confettibekers en een piñata tot zelfs een pannenkoekensushitaart! Zeg daar maar eens nee tegen.

De sympathieke Ruth Verstraeten is in het dagelijkse leven knutseljuf en deelt als Knutsel Kaztaar op VTMKZOOM haar knutselgeheimen met groot en klein.
Toon details

Schrijf een recensie

Is Ruth viert feest het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Gesponsord

Deze thriller trekt je razendsnel mee in een complot met onbetrouwbare staatslieden met hun eigen agenda's, internationale conflicten en hoogoplopende bedreigingen voor de samenleving.

Reageren op Ruth viert feest

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.