Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Bouillon! Voorjaar 2016

Het hoe en waarom van de naam bouillon! wordt in deze 50e
editie prachtig beschreven door Ronald Giphart. Hij interviewde
Will Jansen onder het mom dat het was voor een nieuw boek
dat hij aan het schrijven is.
INHOUD:
>De verrassingskaternen >Berichten >De Culinaire
stamboom van Lucas Rive: Het is klaar als het klaar is!
>Côte de bouillon! Ja Natuurlijk! >Olijfbomen op poten
>Standplaats Leeuwarden >De Rode Draad >Eten zit in
het Franse hart >Baskische uitblinkers >Druiven plukken bij
maanlicht >Gétver wat lekker! >Onderdendam > Noedels >Com
um livro de culinária na mão >KM 0 op Fòrum Gastronòmic
>Boer in Milaan >Goede smaak, smaakvervlakking en de
noodzaak van het vage >De Bouillonambassadeurs
>Onderaan de keukenladder >Bouillon Leest >Wie werkten
mee.

Toon details

Schrijf een recensie

Is Bouillon! Voorjaar 2016 het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Reageren op Bouillon! Voorjaar 2016

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.