Bouillon ! voorjaar 2016

0

Het hoe en waarom van de naam bouillon! wordt in deze 50e
editie prachtig beschreven door Ronald Giphart. Hij interviewde
Will Jansen onder het mom dat het was voor een nieuw boek
dat hij aan het schrijven is.
INHOUD:
>De verrassingskaternen >Berichten >De Culinaire
stamboom van Lucas Rive: Het is klaar als het klaar is!
>Côte de bouillon! Ja Natuurlijk! >Olijfbomen op poten
>Standplaats Leeuwarden >De Rode Draad >Eten zit in
het Franse hart >Baskische uitblinkers >Druiven plukken bij
maanlicht >Gétver wat lekker! >Onderdendam > Noedels >Com
um livro de culinária na mão >KM 0 op Fòrum Gastronòmic
>Boer in Milaan >Goede smaak, smaakvervlakking en de
noodzaak van het vage >De Bouillonambassadeurs
>Onderaan de keukenladder >Bouillon Leest >Wie werkten
mee.
Verschenen in
Genre
Eten & Koken
Aantal pagina’s
128
Laatste editie
18 maart 2016
Uitgeverij
Bouillon Culinaire Journalistiek
ISBN
9789077788516
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic