Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Tangle Baai

Kom spelen langs de kust en dompel jezelf onder in de branding vol dansende dolfijnen, surfende papegaaiduikers en spiralen van schelpen - een betoverde wereld waar zeemeerminnen langs het zeewier door de diepte schieten en zeilschepen deinen op schuimende golven.
Verborgen in de handgeschepte illustraties van illustrator Jessica Palmer kun je verborgen schatten ontdekken. Probeer ze eens een kleurtje te geven met gouden stift! In zilte plassen, over de horizon of in het maanverlichte zand is dit de plaats om te spelen met kleur. Voeg je eigen plons creativiteit toe aan de open plekken die Jessica Palmer voor je heeft vrijgelaten. Duik de diepte in, relax in de zon of zeil ver weg, naar Tangle Baai.
Jessica Palmer gaf haar carrière als tv-producent op om zich geheel te wijden aan haar passie: beeldende kunst. Ze is nu zeer succesvol met het maken van illustraties en kunstwerken van papier.
Toon details

Schrijf een recensie

Is Tangle Baai het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Gesponsord

Deze thriller trekt je razendsnel mee in een complot met onbetrouwbare staatslieden met hun eigen agenda's, internationale conflicten en hoogoplopende bedreigingen voor de samenleving.

Reageren op Tangle Baai

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.