Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Het grote wildkookboek

Mals vlees met een uitgesproken smaak. Wild zit vol vitaminen en mineralen, is vet- en cholesterolarm en door de hoge voedingswaarde erg gezond. Verfijnd of rijk gevuld, eenvoudig of geraffineerd: wildgerechten zijn zeer veelzijdig terwijl ze heel eenvoudig te bereiden zijn.
Dit fraaie kookboek bevat niet alleen de populaire klassiekers maar ook nieuwe culinaire creaties met wild zwijn, ree, konijn, fazant, parelhoen en nog veel meer. Van voorgerechten tot stevige braadstukken en van ovenschotels tot gerechten voor bijzondere gelegenheden u vindt het allemaal in dit boek.
Tot slot maken recepten voor passende bijgerechten en informatie over de herkomst, inkoop en bereiding van wild dit prachtige boek compleet.

Toon details

Schrijf een recensie

Is Het grote wildkookboek het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Gesponsord

Deze thriller trekt je razendsnel mee in een complot met onbetrouwbare staatslieden met hun eigen agenda's, internationale conflicten en hoogoplopende bedreigingen voor de samenleving.

Reageren op Het grote wildkookboek

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.