Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Eet taart, krijg een sixpack

'Echt een verfrissing zo tussen alle serieuze bloggers' - Chickslovefood

Een eigenzinnige kijk op afvallen, voeding en beweging

Er staat te veel onzin over work-outs, diëten en afvalmethodes op het internet, en mensen nemen dat klakkeloos over als de Bijbel. Maar in Jelmers kerk you canhave your cake and eat it, tooIn hapklare hoofdstukken vertelt blogger en internetfenomeen Jelmer de Boer hoe je lichaam echt werkt, in shape kan raken én hoe je Milka-chocolade verwerkt in taart. Dat allemaal met een gezonde dosis recht voor zijn raap-humor.

Jelmer heeft een sixpack. Zijn USP? Kijk naar hem! Jelmer beweert niet dat zijn regels en de manier waarop hij zijn leven leidt wetenschappelijk zijn. Hij eet taart als het hem uitkomt maar ziet er ook geweldig uit. En in Geen troep laat hij zien hoe hij dat doet.

 

'Man oh man, dit is niet zomaar een man.’ – Libelle

Toon details

Redactionele recensie

Recensies (1)

Schrijf een recensie

Is Eet taart, krijg een sixpack het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Gesponsord

Deze thriller trekt je razendsnel mee in een complot met onbetrouwbare staatslieden met hun eigen agenda's, internationale conflicten en hoogoplopende bedreigingen voor de samenleving.

Reageren op Eet taart, krijg een sixpack

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.