Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Boer Boris gaat naar oma

'Boer Boris gaat naar Oma' is het achtste prentenboek in de succesvolle reeks van Ted van Lieshout en Philip Hopman. In dit deel gaat Boris met zijn broertje en zusje naar Oma in Den Haag om wat vers fruit te brengen.
Naar Oma in Den Haag
Boer Boris heeft met zijn zusje Sam en broertje Berend een hele hoop appels, peren en pruimen geplukt. Lekker hoor, maar wat moeten ze met zoveel fruit? 'We gaan ermee,' zegt Boris Boer, 'naar Oma in Den Haag Die bakt van appels taarten en van peren maakt ze sap, en van pruimen maakt ze jam voor op beschuit en in de pap.' En dus gaan ze op pad, met de trein naar Den Haag. Als ze eenmaal aangekomen
zijn, blijkt Oma niet het lieve oude vrouwtje dat de lezer had verwacht! 1
Prentenboek van het Jaar 2015
De Boer Boris-serie van Ted van Lieshout en Philip Hopman is al vaak in de prijzen gevallen. Zo werd 'Boer Boris in de sneeuw' bekroond met een Vlag & Wimpel en werd 'Boer Boris gaat naar zee' gekozen tot Prentenboek van het Jaar 2015!

Toon details

Schrijf een recensie

Is Boer Boris gaat naar oma het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Gesponsord

Deze thriller trekt je razendsnel mee in een complot met onbetrouwbare staatslieden met hun eigen agenda's, internationale conflicten en hoogoplopende bedreigingen voor de samenleving.

Reageren op Boer Boris gaat naar oma

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.