50 Curries uit India

0

Artikelen 1
Zonder twijfel is de Indiase Keuken een van de meest fascinerende, echt grote wereldkeukens, die zich – anders dan de Franse, de Chinese of de Italiaanse keuken – kenmerkt door een veelvuldig en geraffineerd gebruik van specerijen. Dat komt het verrukkelijkst tot uiting in de geuren, aroma’s en smaken van de befaamde curries van India.

Camelia Panjabi komt de eer toe alle duizenden stukjes van die culinaire en gastronomische legpuzzel in elkaar geschoven te hebben. 50 curries uit India is daarmee een onmisbaar kookboek voor wie zich serieus, succesvol en zonder frustraties met de Indiase keuken wil bezighouden.

Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
224
Laatste editie
27 oktober 2010
Uitgeverij
Fontaine Uitgevers B.V.
ISBN
9789059561137 , 9789059563759


Artikelen over 50 Curries uit India

Maand van Aziatische keuken: India
22 augustus 2015 3 likes
  Meer artikelen

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic