7 regels om een goede keuken te (h)erkennen

1

Iedereen heeft tegenwoordig een mening, online en offline, over restaurants, hun menu en chef. Maar hoe leer je nou echt te beoordelen of iets op culinair vlak de moeite waard is? Roberta Schira
Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
224
Laatste editie
26 oktober 2015
Uitgeverij
Uitgeverij Terra - Lannoo
ISBN
9789089896681

Hebban recensie

Humoristisch boek vol praktijkvoorbeelden

door Maaike Ebbinge op 21-03-2016

Roberta Schira is in Italië een bekend restaurantrecensent en culinair journaliste voor de Italiaanse krant Corriere della Sera. Daarnaast is zij een van de oprichters van het on- en offline tijdschrift Fine Dining Lovers en van de organisatie The Fifty Best Restaurants of The World. In Italië zijn al meerdere boeken van haar hand uitgegeven. Met mooie titels als: Il nuovo Bon ton a tovola, La...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic