Aan de waterkant

16

Artikelen 1
Na een gênant voorval tijdens een high society-nieuwjaarsfeest in Philadelphia in 1944 worden Madeline Hyde en haar man Ellis financieel afgesneden door zijn vader. Ellis en zijn goede vriend Hank besluiten dat ze Ellis’ vader weer gunstig gaan stemmen door het monster van Loch Ness te vinden, een zoektocht waarin hij ooit publiekelijk gefaald heeft.

Maddie gaat tegen wil en dank mee naar de Schotse Hooglanden en moet zichzelf zien te redden in een dorp waar het eten op rantsoen is, de lokale bevolking nors en elk bezoek van de postbode slecht nieuws lijkt te brengen. Toch wordt ze verliefd op de grimmige schoonheid van het Schotse landschap en sluit ze vriendschap met twee jonge vrouwen die werken in de herberg waar ze logeert. Maddie begint zich te realiseren dat niets is wat het lijkt: waar ze eerder belang aan hechtte blijkt nu van weinig waarde, en er schuilen monsters op de meest onverwachte plaatsen.
Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
320
Laatste editie
13 oktober 2015
Uitgeverij
Q
ISBN
9789021459516 , 9789021459523 , 9789046312285


Artikelen over Aan de waterkant

  Meer artikelen

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 44,80
Bestel het boek bij Blz. vanaf 44,80
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Lezersrecensies (2)

aan de waterkant in Schotland

door: lente 1 like
Wat vond ik van dit boek: 't begin ergerde me wat, waar wil ze heen met dit verhaal...daarna vond ik t erg mooi en boeiend en ook wel wat spannend hoe t zou verlopen, en t eind vond ik weer veel te gemakkelijk afgemaakt. Toch is t een verhaal wat wel bij me is blijven hangen, over Maddie en haar 2...

Aan de waterkant

1 like
Het boek begint met de drie vrienden Madeline, Ellis en Hank die samen naar een feest gaan vol me belangrijke mensen. Hier gaat het echter mis ze drinken te veel en de ouders van Ellis zijn beschaamd en besluiten de geldkraan toe te draaien. Hierdoor besluiten Ellis en Hank dat ze op zoek gaan...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic