Aarde is hard en naakt, De

0

Adam droomt. Angstaanjagend. Hij bevindt zich in een woud. Op elke boom is een affiche geprikt: ‘ Adam wordt gezocht. Dood of levend. Misdrijf: onverschilligheid, slapheid, grof egoïsme en gebrek aan initiatief .’ Steeds opnieuw heeft hij dezelfde nachtmerrie… Adam heeft geen flauw idee wat er aan de hand is.
Als iedereen hem plots om raad en hulp komt vragen, dringt het langzaam tot Adam door. Zijn beste vriend herinnert hem eraan dat vriendschap inzet eist. Zijn lief, Claudia, wil dat Adam oprechte interesse voor haar toont. Zoniet mag hij ergens anders kinderachtig gaan doen! In Adams dromen verschijnt nu een indiaan, die vindt dat het hoog tijd is dat Adam verandert. Hij krijgt een lijst vol levenslessen voorgeschoteld.
Jon Ewo en spraakwaterval Adam verkenden samen de zon in De zon is een maffe god en streden met de maan in De maan is een spelbreker . Nu is het tijd om met hun beide voeten op de aarde te belanden. Gedaan met zweven, de harde les van het leven brengt hen back to earth . Een levensecht verhaal vol absurde humor, originele uitspraken, kleurrijke anekdotes en maffe personages.
Verschenen in
Genre
Young Adult
Aantal pagina’s
261
Laatste editie
18 juni 2003
Uitgeverij
Davidsfonds
ISBN
9789059080652
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic