Abc z

0

Paula Laning, socioloog en coach in werkplezier, schrijft over levensplezier en wat je zelf kunt doen om dat te verhogen. 'leuk? ja! tja ...abc z' is haar tweede boekje, waarin ze zich door het alfabet aan banden laat leggen.

Ziehier haar tweede boekje met columns en wijsheden. Geen vervolg op, wel de tweede in een serie. Geen illustraties, wel tekstuele reacties.

Zonder eigen-wijs te willen zijn, laten de twintig columns zien hoe je anders kunt kijken, denken en leven, zodat het leven prettiger wordt. Er tussendoor zweeft een selectie uit Paula's wijsheden van de week, elk beantwoord door Gerts eigen wijsheden. En alle beogen ze hetzelfde: u ondersteunen bij het aanbrengen van uw eigen kleur in uw bestaan.

Zwart-wit moest ie worden, dit boekje. In tegenstelling tot het leven, dat alles behalve zwart-wit is, waarin je alle kleuren van de regenboog kunt herkennen. Mits je die wilt zien natuurlijk en dat bepaal je dan weer zelf.

Zwijgen is goud, maar niet altijd. Soms moet je gewoon een tipje van de sluier lichten en een blik in de toekomst werpen. Daarom is in dit boekje een passage opgenomen uit de roman die Paula aan het schrijven is, een heel klein voorproefje.
Verschenen in
Genre
Mens & Maatschappij
Aantal pagina’s
96
Laatste editie
15 november 2014
Uitgeverij
Paula Laning
ISBN
9789081549905

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 9,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 9,95
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic