Academicus Vampyrus 5 - Geestesband

137

Spots 2 Top25's 2

Na een hartverscheurende reis naar Siberië keert Rose eindelijk terug naar St. Vladimir en haar beste vriendin Lissa. Ze zijn geslaagd en de meiden kunnen niet wachten tot het 'echte leven' begint. Hoewel het leven lonkt, verlangt Rose nog steeds naar Dimitri. Toen ze hem vond, was ze niet in staat om hem te vermoorden en wat erger is... hij heeft haar bloed geproefd.

Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd , Young Adult
Vertaald door
Carolien Metaal
Laatste editie
26 januari 2012
Uitgeverij
Moon
ISBN
9789048810420 , 9789048810277


Door lezers

Young Adult Club / Hebban Reading Challenge #6: lees een eerste boek uit een serie
21 februari 2018 14 reacties
De Bookaholic / De Bookaholic herleest....
10 juli 2017 3 reacties
  Meer artikelen

Lezersrecensies (5)

Heftig

door: Ellis van Zijll 1 like
Mijn hart is aan flarden gescheurd door de rollercoasters van gebeurtenissen en emoties. Als je bent bijgekomen van het ene volgt er alweer iets nog verbazenders. Met ingehouden adem begin ik aan het laatste deel.

Rustiger maar erg spannend op een andere manier dan de vorige delen!

door: Danielles Boekenhoek 1 like
Rose keert terug naar de academie. Ze is teleurgesteld in zichzelf dat ze Dimitri niet heeft kunnen vermoorden. Maar ze heeft wel Lissa nog kunnen redden ook al was ze aan de andere kant van de wereld. Ze probeert zich samen met Lissa te focussen op school, omdat ze weer een flinke tijd is...

Geweldig

door: MamaBella 1 like
Nog zo een geweldige schrijfster... En een geweldige boeken serie... Ook deze vond ik verslavend. .. En een super leuk en goed verhaal hebben..

Boek 5, van de superserie

door: Natasja (Tazzy) J. 1 like
Rose keert terug naar de Academy en Lissa. Ze heeft Dimitri niet kunnen vermoorden. Ze mist hem nog steeds. Hij heeft haar bloed geproeft dus komt achter haar aan. Rose moet Voktor Dashkov bevrijden (de ontvoerder van Lissa) omdat ze erachter wil komen via hem hoe ze dimitri kan redden. Hij kan...

Mooi vervolg weer

door: Maaike 1 like
Het begin vond ik eerlijk gezegd een beetje saai, er gebeurde weinig. Maar ergens halverwege kwam er vaart in het verhaal. Rose werd weer lekker haar onstuimige zelf en kwam de spanning er weer in. Ik heb ervan genoten!

Met dank aan de "fijne" cliffhanger aan het einde, wil ik nu super graag in...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic