Achter de schermen bij het NOS jeugdjournaal

2

Elke dag is er een nieuwe uitzending van het NOS Jeugdjournaal op tv. Maar hoe komt zo'n uitzending tot stand en wat komt er allemaal bij kijken? Schrijver Jan Paul Schutten mocht een paar dagen meelopen in Hilversum en onthult alle geheimen van het Jeugdjournaal in Achter de schermen bij het NOS Jeugdjournaal! Wat is eigenlijk nieuws? Hoe wordt het nieuws van de dag gekozen? Hoe worden de filmpjes en nieuwsitems gemaakt? Wie werken eraan mee en wie doet wat? Hoe werkt een presentator? Maar ook alles rondom de uitzending zelf: make-up, kleding en... bloopers! Dit boek geeft een superleuke inkijk voor jong en oud in de wereld van het NOS Jeugdjournaal en laat zien wat er de afgelopen 35 jaar allemaal is gebeurd en veranderd.

Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd , Jeugd & Kind (non-fictie)
Aantal pagina’s
128
Laatste editie
12 januari 2016
Uitgeverij
Uitgeverij Kluitman Alkmaar B.V.
ISBN
9789020673623

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 13,99
Bestel het boek bij Blz. vanaf 13,99
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Hebban recensie

Een feestje van een jubileumboek

door Nienke Pool op 24-02-2016

Het NOS Jeugdjournaal bestaat alweer 35 jaar en dat moest gevierd worden met een boek. Men nodigde Neêrlands meest gelauwerde kinderboekenschrijver Jan Paul Schutten uit om achter de schermen rond te kijken. De kinderboekenambassadeur liep een paar dagen mee en schreef op zijn kenmerkende wijze een vrolijk en informatief boek dat stijlvol werd uitgegeven door uitgeverij Kluitman.  

Jan Paul...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic