Adams engel

8
Gelezen 8 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 2 Favoriet 0 Recensies 2
Thrillers & Spanning   Topics 0
Adam Whistler, ex-huurmoordenaar, op de vlucht voor wraak uit het verleden. De enige die hem kan redden is een jonge vrouw, zijn beschermende engel.

Genadeloze spanning, explosieve actie, goed uitgewerkte personages en een krachtige vrouwelijke hoofdpersoon, met Adams Engel bewijst John Maxim opnieuw dat hij een meesterlijk thrillerauteur is van het niveau van Ken Follett.

Op zijn 34e heeft Adam Whistler al een slopende carriere in overheidsdienst achter de rug en nu wil hij er mee stoppen. Maar het werk dat hij in het geheim voor het land verricht is niet van het soort waarvan je zo makkelijk loskomt, vandaar dat Adam als levensverzekering een paar documenten heeft meegenomen met gegevens die zeer belastend zijn voor zijn baas Felix Aubrey. Want Aubrey is een man die je maar beter niet tegen je kunt hebben - net zomin trouwens als Whistler, zonder twijfel de beste huurmoordenaar van het land. En daarbij heeft Whistler ook nog eens een beschermengel.
Genre
Thrillers & Spanning
Oorspronkelijke titel
Whistler's angel
Vertaald door
Yolande Ligterink
Uitgeverij
Karakter Uitgevers BV
Laatste editie
25 oktober 2001
ISBN
9789061122319
+
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie E-book prijsvergelijker
Advertentie

Lezersrecensies (2)

Mislukte actiethriller

door: Kees van Duyn 1 like
Adam Whistler wil zijn leven veranderen. Hij heeft jaren bij de overheid gewerkt. Als huurmoordenaar bij Special Operations. De werkzaamheden die hij verrichte waren geheim en als levensverzekering heeft hij een aantal belastende documenten van zijn werkgever meegenomen. Zijn werkgever, Felix...

door: Janneke Bouwman 1 like
Dit boek is een combinatie van The Blues Brothers, Comedy Capers en een hard boiled thriller inéén. Absurde humor, harde acties en romantiek met een twist lossen elkaar in hoog tempo af. Ik heb ervan genoten - perfecte kost voor een lekkere lange dag lezen.

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook