Adem

1

Padme werkt in een bordeel als gezelschapsdame voor Lurt, het neefje van een beruchte rebellenleider. Ze gruwelt bij de gedachte dat hij binnenkort meer van haar gaat verlangen. En dan ontmoet ze Neia, die voorstelt haar daar weg te halen. Padme aarzelt, want hoewel het meteen heel goed klikt, is ze bang voor Neia's heldere blik die veel meer lijkt te zien dan zou mogen. Uiteindelijk stemt ze toch toe. Daarmee haalt ze zich de woede van de rebellenleider op haar hals, en bovendien belandt ze in het middelpunt van een politieke crisis. Ondanks dat is ze voor het eerst sinds jaren weer echt gelukkig. Maar dan maakt Neia's veel te leuke ex haar opwachting en wordt Padmes vertrouwen ernstig op de proef gesteld.

'Adem' is een licht futuristisch liefdesverhaal over liefde, loslaten en vertrouwen.

"Avontuur, mysterie, romantiek ?n erotiek: Sharmila Madhvani weet ze in haar debuut schitterend te doseren. Adem doet mij dan ook snakken naar... meer" - Fran Bambust, auteur

"Beeldende beschrijvingen en een spannend verhaal dat zich afspeelt in onze wereld 2.0. Wat een heerlijk boek!" Juryoordeel LaVita Publishing Debuutprijs

Sharmila Madhvani woont in het Belgische Vlaams-Brabant. Ze studeerde psychologie aan de Katholieke Universiteit van Leuven en werkt als psychologe in een strafinrichting. In haar vrije tijd houdt ze zich bezig met lezen, schrijven en improvisatietheater.
Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Laatste editie
14 juni 2013
Uitgeverij
LaVita Publishing
ISBN
9789079556342 , 9789079556359

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic