Ademnood

20

Efficiënt. Aantrekkelijk. Professioneel. Lily Mansfield is een huurmoordenaar. Zij werkt voor de CIA en kent geen pardon. Haar doelwitten zijn machtig en corrupt, staan buiten de wet.

Na negentien jaar trouwe dienst raakt Lily bij een gevaarlijk spel betrokken. Dit keer speelt zij het volgens haar eigen regels. Zij wil wraak. Al weet zij dat ze in een oogwenk kan worden uitgeschakeld, zij is vastbesloten om strijdend ten onder te gaan.

Als haar acties beginnen op te vallen en zij haar superieuren compromitteert, wordt agent Lucas Swain op de zaak gezet. Zijn orders: breng Lily Mansfield terug binnen de dienst of schakel haar uit. Swain herkent haar getraumatiseerde ziel, maar begrijpt niet waarom Lily zich opeens door persoonlijke motieven laat leiden. Bij het achterhalen van haar beweegredenen stuit hij op een vijand die hen als een bloedhond achtervolgt.

Verschenen in
Oorspronkelijke titel
Kiss Me While I Sleep
Serie
John Medina (3)
Genre
Thrillers & Spanning
Laatste editie
31 oktober 2007
Uitgeverij
BBNC Uitgevers
ISBN
9789045306773
Advertentie

Hebban recensie

Een fraai staaltje romantische suspense

door Janneke van Beusekom op 07-01-2008

Linda Howard, pseudoniem van Linda Howeington (Alabama,1950), schreef vele bestsellers die in de New York Times-toptien terechtkwamen. In Nederland verschenen eerder haar thrillers Tot het uiterste en Gestolen jeugd, waar zij diverse prijzen mee won. Haar nieuwste romantische thriller: Ademnood.
Lily Mansfield is een huurmoordenaar in dienst van de CIA. Nadat haar meest kostbare bezittingen,...


Lezersrecensies (2)

door: Monica Bruijn-2882 1 like
Ze heeft het weer gedaan: een boek met onzettend veel vaart erin. Geen rust voor de hoofdpersonen [en dus ook niet voor mij].
Alles klopte, maar het einde helemaal. Dat was redelijk onverwacht en helemaal zoals het bij het boek hoorde.

Van deze schrijfster mag ik graag nog heel wat boeken lezen. Ik...

Recensie Ademnood

door: 1 like
In het begin had ik er lekker de vaart in, maar zodra er een romance in het spel kwam zwakte dat geheel af. Ik las het moeizaam verder en vond het zelfs op sommige punten ongeloofwaardig. Het plot vond ik maar matig en teleurstellend.

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic