Afslanken met Bea is een feestje !

0

Bea Pols en Bea's Afslankmethode

Bea Pols gewichtsconsulente en voedingscoach heeft zelf jaren geworsteld met haar gewicht. Ze volgde het ene crashdieet na het andere. Afvallen was vooral een kwestie van discipline en afzien. Het resultaat was nooit blijvend. Logisch want door het weinige eten werd haar stofwisseling langzamer en werd er steeds minder verbrandt. Daarnaast werd de psychologische honger steeds groter, waardoor de eetbuien zich afwisselende met periodes van streng lijnen. Genieten van eten deed ze al jaren niet meer, eten was vooral calorieën tellen en gaf veel schuldgevoel.

Afslanken moet een feestje zijn
Het kan ook anders ontdekte ze. Ze ging meer eten om haar stofwisseling aan het werk te houden en maximaal te verbranden. Daardoor kon ze weer genieten van eten, hierdoor bleef de psychologische honger laag. Dit is de basis van Bea's Afslankmethode. De weekmenu's zijn zo samengesteld dat je verantwoord en langzaam af gaat vallen door je stofwisseling maximaal aan het werk te zetten. Terwijl jij weer kunt genieten van eten in plaats van calorieën tellen. Niets geen loze beloftes om snel af te vallen, deze methode heeft zich in de praktijk (vanaf 1997) al ruimschoots bewezen. Afslanken met Bea is echt een feestje!
Verschenen in
Genre
Culinair
Laatste editie
27 maart 2014
Uitgeverij
Bea's Afslankmethode
ISBN
9789491817076
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic