Afvallen door groeien

0

Paula Laning, socioloog en coach in werkplezier, schrijft over levensplezier en wat je zelf kunt doen om dat te verhogen. 'Afvallen door Groeien' is haar derde boekje, waarin ze verslag doet van haar persoonlijke groei tijdens haar poging af te vallen.

Waar loop je tegenaan als je wilt afvallen? En hoe staat het met je zelfbeeld terwijl je daar mee bezig bent? Of nog voordat je begonnen bent?

Afvallen door Groeien gaat over het psychologische groeiproces dat Paula heeft doorgemaakt terwijl ze zich bezighield met pogingen om af te vallen en met haar houding tegenover eten, bewegen, afvallen en alles wat daar mee te maken heeft.

Groeien door Afvallen of Afvallen door Groeien, wat is de juiste volgorde? Dat bleek toch Afvallen door Groeien te zijn, want uiteindelijk zorgde persoonlijke groei voor gewichtsverlies. Maar het had ook andersom gekund, want zonder deelname aan het 10-kilo-lichter programma van Fenna Jassen was deze persoonlijke groei er niet geweest.

- Herkenbaar en met humor geschreven, in duidelijke taal die niets te raden laat en die verfrist en inspireert - Louise Janssen
Verschenen in
Genre
Mens & Maatschappij
Laatste editie
15 november 2014
Uitgeverij
Paula Laning
ISBN
9789081549929

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 9,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 9,95
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic