Alarm!

0

Leo woont met zijn vader in het knotsgekke Hotel Whippet. Wanneer Leo een mysterieuze doos met een geheime opdracht vindt, begint een fantastisch avontuur...

Nergens op aarde bestaat er zo'n gek hotel als Hotel Whippet. Elke verdieping heeft zijn eigen geheimen en elke kamer bevat een paar fantastische uitvindingen. De gasten zijn een beetje gek of op zijn minst mysterieus. En eenden, die vind je overal!

De tienjarige Leo kent de meeste geheimen van het hotel; hij woont er namelijk al sinds zijn zevende. Samen met zijn vader, de conciërge, zorgt hij voor het onderhoud ervan. Ook zorgt hij voor de eenden, die hun eigen lift hebben.
Wanneer de eigenaar van het hotel spoorloos verdwijnt, krijgt Leo een mysterieuze doos met daarin een geheime opdracht. Het is de eerste van vier, en hij heeft maar twee dagen de tijd om een oplossing te vinden! De haast onmogelijke opdrachten leiden hem naar verborgen verdiepingen, bizarre raadsels en een onverwachte vriendschap. Maar er staat veel op het spel: Leo
moet niet alleen het hotel van de ondergang zien te redden, ook zijn eigen toekomst hangt aan een zijden draadje...
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Vertaald door
Marce Noordenbos
Laatste editie
05 juni 2012
Uitgeverij
de Fontein Jeugd
ISBN
9789026129667

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic