Alien & Sander 4: Bisjou

0

Smoorverliefde Sander leest in de krant een artikel over tigerkidnappers die in
Sint-Martens-Latem aan het werk zijn. Omdat Alien in dat dorp woont, wil hij haar waarschuwen om extra voorzichtig te zijn.
Als hij Alien na schooltijd opzoekt, is ze echter vergezeld door een arrogante, slungelachtige beterweter. Die is net naast haar komen wonen en heeft haar meteen al een heel dure ring cadeau gedaan.

Sander is stikjaloers. Stel je voor dat die kerel Alien wil inpalmen! Hij bedenkt een geniaal plan en geeft Alien een van Runo’s schattige kleine katjes. Alien is meteen helemaal weg van dat pluisbolletje op pootjes en geeft het dier een heel originele naam: BISJOU. Het beestje is mooier dan het mooiste juweel en telkens als Alien het roept, roept ze in haar fantasie ook om een kusje van Sander. Wanneer het katje op een dag ontsnapt, komen Sander en Alien in een bloedstollend avontuur terecht.

BISJOU is al het vierde boek in de 'Alien en Sander'-reeks die Guy samen met Marc de Bel startte. Na Poedelnaakt was de vraag om een vierde boek zo groot, dat Guy besloot zijn laptop nog maar eens open te klappen. Het werd een boek vol spanning, humor en romantiek, dat brult als een tijger en spint als een kat.
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Aantal pagina’s
140
Laatste editie
17 februari 2012
Uitgeverij
Abimo
ISBN
9789059328303

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic