All access pass

0

Aan het eind van de roerige jaren tachtig studeert Barbara van der Brug cum laude af aan de Faculteit der Letteren in de studie theaterwetenschappen. Door een relatie met een tv-producent belandt ze als dramaturge in de televisiewereld. Wanneer deze relatie stukloopt, ontdekt Barbara waar haar echte passie ligt: compromisloos zichzelf blijven. Tegen de achtergrond van het backbeatritme van southern rockmuziek weet ze zichzelf door haar constante keuze voor avontuur en het onbekende tot een succesvolle zakenvrouw te maken en vorm te geven aan de invulling van haar verdere leven.
All Access Pass is een inspirerende sleutelroman die een onthullend kijkje biedt in de door mannen gedomineerde tv-wereld waarin ambitie en een avontuurlijke instelling aan succes worden gekoppeld.
Bauke Kappers (1952) werkte tussen 1985 en 2003 als schrijver-regisseur voor diverse omroepen en producenten. In deze functie was hij verantwoordelijk voor vele tv-producties op het gebied van onderwijs, drama, informatie, muziek en marketingcommunicatie.
Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
242
Laatste editie
17 december 2014
Uitgeverij
Brave New Books
ISBN
9789402121087
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic