Alles en niets

6

Terwijl ze wachtte, probeerde Agatha in haar rol te komen. Ze oefende haar glimlach en zei tegen zichzelf dat ze haar gebaren klein en beheerst zou moeten houden. Het was niet zo dat ze deze persoon niet kon zijn of dat zij een leugen was, ze moest zich er gewoon aan herinneren wie deze persoon was.

Voor de buitenwereld hebben Ruth en Christian alles: een mooi huis, goede banen, leuke kinderen. In werkelijkheid staat hun huwelijk op knappen. Alles verandert als de jonge nanny Agatha in hun leven komt. Agatha lijkt alle problemen op te kunnen lossen. Haar liefde voor de kinderen en overijverige hulp in huis overschaduwen echter een duister geheim.

Alles en niets is een spannende roman over een ontwricht gezin in de ban van een leugen.

Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Vertaald door
Anneke Panella-Drijver
Laatste editie
15 september 2012
Uitgeverij
Mistral
ISBN
9789049951900 , 9789049900106 , 9789049952624 , 9789049953683
Advertentie

Lezersrecensies (3)

Goed debuut

1 like
Een geweldig debuut van Araminta Hall. Dit boek is eigenlijk een spannende roman. Verteld het verhaal over een ontwricht gezin dat zijn heil zoek bij een nanny. Deze nanny blijkt een eigen verleden te hebben dat ze nu nog met zich mee draagt. Dit maakt haar stereotype verontrustend en interessant.

Recensie Alles en niets

door: Mieke Piersma 1 like
Ik vond dit een heerlijk boek om te lezen. Een aparte roman met goede uitgewerkte karakters, zo goed dat je het gevoel hebt deze mensen te kennen. Een interessant verhaal wanneer de nanny - met haar duistere verleden - haar intrede doet in het huis van Ruth en Christiaan. Mooi boek die ik in één...

Recensie Alles en niets

door: Saskia Nobels 1 like
Wat een bijzonder boek was dit. Niet echt een roman maar ook geen thriller en zeker geen chicklit maar een beetje een mengelmoesje van dit alles. Christian en Ruth hebben huwelijksproblemen en nemen een nanny in huis om voor hun twee kinderen te zorgen. De nanny blijkt zo haar eigen problemen te...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic