Alles is belangrijk

3

Top25's 1
Op 15 juni 2010 zal de wereld vergaan door een komeetinslag. Dat weet je zeker. Het is alleen niet door eigen waarneming of onderzoek, maar dankzij een stem in je hoofd dat je dat weet. En als je toch al de reputatie hebt een ingewikkelde jongen te zijn, maakt dat je leven niet eenvoudiger. Dit is de bagage van John Thibodeau ('Junior'), die zich in hoog tempo ontwikkelt van blije kleuter tot piekerende puber. Na lang aarzelen durft Junior zijn vriendin te vertellen wat de stemmen hem hebben verteld. Aanvankelijk wordt hij voor gek verklaard maar wanneer het gerucht de regering bereikt, wordt hij toch serieus genomen en als veiligheidsrisico gezien. Ondertussen vraagt Junior zich af of leven nog zin heeft, en wanneer hij pogingen doet om zijn fouten te herstellen, ontdekt hij dat er meerdere werkelijkheden mogelijk zijn. Alles is belangrijk! wordt vergeleken met David Mitchell en Eternel Sunshine of the Spotless Mind - en vanwege de manier waarop Currie Juniors omgeving beschrijft ook met De correcties van Jonathan Franzen.
Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Vertaald door
Theo Scholten
Laatste editie
28 april 2010
Uitgeverij
Contact
ISBN
9789025431679 , 9789025433789
Bestel dit ebook vanaf  €6,99 bijAdvertentie

Lezersrecensies (1)

Meeslepend

door: Ricardo 1 like
Een absolute aanrader. Currie verstaat de kunst om je helemaal mee te slepen in zijn verhaal. Ik kijk met spanning uit naar nieuw werk van zijn hand.

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic