Alles is spel

Alles is spel

1
Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 2 Favoriet 0 Recensies 1
Literatuur & Romans   Topics 0
Sinds de bekentenis van Sal zit ik in een slechte film. Mijn telefoon staat roodgloeiend. Kranten, roddelprogramma’s: ze willen me allemaal interviewen, want ik heb jarenlang met en naast Sal gewerkt. Ik heb met hem gelachen, gedronken, me door hem in de hoek laten zetten, uren voor hem overgewerkt en geesten met hem opgeroepen. En al die tijd hield hij er een verborgen leven op na.
Heb ik echt niets gezien?

Alles is spel is een sleutelroman over een jonge vrouw die op haar vijfentwintigste bij het grootste castingbureau van Nederland komt werken en wordt opgeslokt door de opwindende wereld van audities, acteurs en premièrefeesten. Een wereld die eigen wetten lijkt te hebben en waarvan de donkere kant _ de macht _ lang voor haar verborgen blijft.
Maar vooral is Alles is spel een coming-of-ageverhaal. Op zoek naar de liefde en blind van ambitie gaat Pien eerst over al haar grenzen voor ze erachter komt wie ze werkelijk is. En wil zijn.

Eva Loesberg schrijft als journalist o.a. voor LINDA. en Flow, en is afgestudeerd als scenarioschrijver aan de filmacademie.

Marina Wijn is freelance casting director en doceert aan de toneelschool. Ze was verantwoordelijk voor de casting van meer dan tachtig film-, tv- en theaterproducties.
Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
224
Laatste editie
29 maart 2019
ISBN
9789044638325 , 9789044638332
+
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 19,99 Bestel het e-book € 11,99
E-book prijsvergelijker
Advertentie

Hebban recensie

    Kamila Straatsburg Hebban Recensent

Macht, manipulatie en me too binnen een groot castingbureau

door Kamila Straatsburg op 29-03-2019

Een waardig geschreven boek, Alles is spel. De schrijfervaring van Eva Loesberg, opgedaan als journalist voor onder andere LINDA. en Flow, is onmiskenbaar. De ruime ervaring van Marina Wijn in de Nederlandse casting scene helpt om het verhaal geloofwaardig en overtuigend te maken. Toch blijft de lezer met ietwat gemengde gevoelens achter. Het verhaal lijkt een compilatie van De duivel draagt...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook