Alles over kool

0

Kool - In je moestuin en op je bord

De grote comeback van kool in de tuin en in de keuken! Kool is gemakkelijk te verbouwen, heel gezond en met de juiste bereiding maar moeilijk te weerstaan. Ontdek 20 soorten: boerenkool, broccoli, spruitjes, chinese kool, bloemkool, rode kool, romanesco en nog veel meer variaties en leer hoe je ze kunt verbouwen in je moestuin of op je balkon.
Met heerlijke recepten voor onder meer soepen en salades, ovengerechten en grill- en braadgerechten.
Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
96
Laatste editie
12 januari 2016
Uitgeverij
SimplifyLife
ISBN
9789462501058

Hebban recensie

    Kitchen Table Happiness Hebban Recensent

Brassica wat? Kool dus

door Kitchen Table Happiness op 24-02-2016

Een Amerikaanse met een passie voor boerenkool, die in Parijs de band tussen consument en lokale producent probeert te stimuleren. Zo, dat is lef hebben: Amerikanen, Fransen en eten… hmmm. De titel van het boek Alles over Kool is oorspronkelijk Frans (Savez-vous manger les choux?) en komt voort uit het feit dat deze expat-dame, Kristen Beddard, nergens in Frankrijk haar geliefde boerenkool kon...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic