Alles wat je altijd al wilde weten over het leven

2

MAAK JE EIGEN GRAANCIRKEL - De Òwolvenman, Freuds beroemde casus, werd achtervolgd door een droom - DE HIERARCHIE VAN ENGELEN - Volgens een Venezolaanse mythe is La Sayona een monster dat alleen verschijnt aan overspelige mannen - DE DRIE JUWELEN VAN HET TAOìSME - Voor de droge en rijpe huid meng 2 tl avocado - DE ZES PRINCIPES VAN PILATES - Een toverring is het restant van een nachtelijke toverdans - GEZONDE KRUIDENTHEE - Chua ka: een oude Mongoolse massagevorm, die oorspronkelijk de angst van een krijger voor de strijd moest wegnemen - DE VIJF PILAREN VAN DE ISLAM - Tijdens rebirthing kom je in een lichte, zelfopgewekte trance - DOE-HET-ZELF KUNSTZINNIGE THERAPIE - Vuur: een yang of mannelijk karakter geassocieerd met krachtÕ - DE FENG SHUI PAKUA - De reflexologiegreep is stevig, met gebogen duim of vinger - BELANGRIJKE ZONNESYMBOLEN - Een zwarte hond in je droom kan duiden op een depressie - DE ZEVEN CHAKRAÕS

Duik in de indrukwekkende wereld van religie, psychologie, spiritualiteit en mystiek. Inspireer jezelf, verlicht je geest, geef je lichaam energie en laat je fascineren door Alles wat je altijd al wilde weten over het leven. Dit boek staat boordevol boeiende feiten, interessante inzichten, handige weetjes en eeuwenoude wijsheden. Leer meer over de oude Noordse tradities, oosterse zienswijzen, indiaanse mythen, hedendaagse religieuze gebruiken en talloze andere fascinerende onderwerpen over het leven.

Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Laatste editie
23 september 2010
Uitgeverij
Mana
ISBN
9789049107314
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic