9789064512117

Als de waarheid aan het licht komt ...

1
Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 0
Literatuur & Romans   Topics 0

1893 - Granite Springs, Arizona. Als Amelia Wagner de krant van haar vader overneemt, wil ze die in de geest van hem voortzetten en alleen de waarheid erin vermelden. Maar Amelia komt er al snel achter dat dit serieuze consequenties kan hebben. Haar vaders onthullende en veelzeggende artikelen over de Investeringsmaatschappij Great Western hebben kwaad bloed gezet en de mensen van Great Western zetten haar onder grote druk deze artikelen te herroepen.

Om het ware verhaal boven water te krijgen begint Amela een eigen onderzoek. Daarin wordt ze gesteund door Benjamin Stone, een werknemer van Great Western, die gestuurd is door de directeur van de investeringsmaatschappij om Amelia te bewegen het bedrijf in een positiever daglicht te bezien. Amelia vindt Ben echter een verbazingwekkende en intrigerende man.

Ze ontdekken onwaarschijnlijke dingen die verstrekkende gevolgen zullen hebben, niet alleen voor Amelia en Ben, maar voor alle mensen van Granite Springs. Kunnen ze de waarheid boven tafel krijgen voor de vijand hen voorgoed het zwijgen oplegt?

Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
296
Uitgeverij
't Zoeklicht
Laatste editie
26 november 2014
ISBN
9789064512117
+
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie E-book prijsvergelijker
Advertentie