Als een rivier

23

De grote kracht van Paulo Coelho is misschien wel dat zijn ideeën, filosofieën en onderwerpen direct aansluiten bij de verlangens van zijn lezers, die op zoek zijn naar hun eigen weg en naar nieuwe manieren om de wereld te begrijpen.

In Als een rivier spreekt de auteur rechtstreeks tot zijn lezers en lezeressen. Hier zijn voor het eerst stukken samengebracht die eerder verspreid over de wereld zijn verschenen. Via speelse, soms emotionele, dan weer beschouwende impressies en gedachten geeft Coelho zijn verfrissende kijk op de wereld en het leven, en laat hij telkens vanuit een andere invalshoek zien hoe mensen invloed op het leven kunnen uitoefenen door de juiste keuzes te maken.
Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Vertaald door
Piet Janssen
Laatste editie
29 januari 2014
Uitgeverij
Uitgeverij De Arbeiderspers B.V.
ISBN
9789029564243 , 9789029566155 , 9789029565936 , 9789041331601 , ...

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 12,50
Bestel het boek bij Blz. vanaf 12,50
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Bestel dit ebook vanaf  €7,99 bijBestel dit luisterboek voor  €9,99 bij

bestellen

Advertentie

Lezersrecensies (2)

Als een rivier

door: Maaike Loonen 1 like
In dit boek staan een aantal verhalen/ columns/parabels (soms bijna) die te koppelen zijn aan het eigen leven. Soms mooie zaken om te overdenken. Maar of het na het lezen allemaal blijft hangen.... Mooi voor even tussendoor of om een deel ervan te lezen.

Recensie Als een rivier

door: Anne-Marie Van den Bosch 1 like
"Gedachten en impressies" , inderdaad. Leesbaar als column-achtige stukjes - 102 stuks - allerhande onderwerpen. Ik zal eerlijk zijn: mijn groot respect voor het magisch mystieke van zijn boek "De Alchemist" heeft hij in geen van zijn andere titels meer gehaald. Vaak ervaar ik zijn boeken als...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic