Als flamingo's op het schoolplein staan

10

Lijsten 1
Cameron Cooper, een cynische 16-jarige met ongeneeslijke kanker, heeft van de doktoren te horen gekregen dat alleen een wonder haar nog kan redden. Onder het mom van 'baat het niet, dan schaadt het niet', sleept haar moeder de hele familie mee naar de andere kant van het land, naar Promise, een plaats die bekend staat om zijn mystieke, helende krachten. Maar Cam gelooft niet in de spirituele prietpraat van haar moeder en komt in opstand. Wonderen bestaan niet, dat weet ze zeker. Maar hoe meer tijd ze doorbrengt in Promise, hoe meer ze begint te geloven in dingen die ze eerder nooit geloofde.

Dit opvallende debuut van Wendy Wunder weet de lezer elke bladzijde opnieuw te ontroeren en aan het lachen te maken. Een boek vol romantiek, humor en wijsheid.
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd , Young Adult
Laatste editie
01 november 2011
Uitgeverij
Gottmer Uitgevers Groep bv
ISBN
9789025751531

Lezersrecensies (1)

Hoop en verdriet kunnen samen gaan

door: Gerry Hameetman 1 like
De haast fluorescerend roze omslag en de ongewone, raadselachtige titel van dit jeugdboek trekken de aandacht. Wekken een bepaalde verwachting. In eerste instantie kun je de flamingo’s opvatten als metafoor voor de populaire, opgedirkte meisjes die op elk schoolplein wel in groepjes te vinden...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic