Als het graf zwijgt

24

Na een mislukte drugsoperatie, waarin Caroline een bijna noodlottige keuze maakt, stuit de politie van Spokane op het levenloze lichaam van een jonge prostituee. Al gauw volgen er meer doden, waarbij iedere moord brutaler is dan de vorige, en het lijkt een wreede wraakactie van een seriemoordenaar.

Rechercheur Caroline Mabry en haar cynische superieur, Alan Dupree, raken verwikkeld in een speurtocht die met elke nieuwe moord gecompliceerder lijkt te worden. Als tijdens de lange, bloedige zomer succes uitblijft wordt Dupree, leider van het onderzoek, vervangen door zijn jongere collega Spivey, die twee rivaliserende (ex-) FBI-profilers inschakelt voor het maken van een profielschets van de dader.

Als de seriemoordenaar via zijn dode slachtoffer probeert te communiceren met Caroline Mabry, komt de zaak in een stroomversnelling...

Verschenen in
Oorspronkelijke titel
Over tumbled graves
Genre
Thrillers & Spanning
Laatste editie
20 mei 2015
Uitgeverij
Uitgeverij Marmer
ISBN
9789460681837 , 9789460688560

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 5,00 Bestel het ebook bij Libris voor 4,99
Bestel het boek bij Blz. vanaf 5,00 Bestel het ebook bij Blz. voor 4,99
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbiedersLezersrecensies (3)

Nieuw boek? Not...

door: Wendy Koedoot 1 reactie 1 like
Ook ik dact dat dit een nieuw boek was, het is een heruitgave van een boek dat de Riviermoorden heet. Jammer dat dat er niet bij staat.

Niet bepaald een nieuw boek

door: Anja Theunissen 1 like
Vreemd dat dit boek als 'nieuw' uitgebracht wordt, het is inderdaad al een ouder boek maar dan onder een nieuwe naam. Ik had het bijna gekocht, maar kwam er door een inkijkexemplaar achter dat dit een boek was dat ik al lang gelezen had, 10 jaar geleden zelfs al.

DE RIVIERMOORDEN

1 like
Geen recensie, maar even een tip: : Dit boek is jaren geleden uitgekomen onder de titel: De riviermoorden. Hij staat zelfs al onder die titel in mijn boekenkast...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic