Als je gezinsleven je lief is maar in zijn voegen is verstoord

0

"Een stukje over mijn leven in verbondenheid, waar je in je gezin voor kan komen te staan. Vaak bracht dat een chaotische levensstijl met zich mee. Je probeert overeind te blijven, als je door je omgeving niet serieus wordt genomen. Inzicht zien te krijgen in hoe je zelf omgaat met je kwetsbaarheid en te mogen zijn wie je bent.
Onmacht van anderen probeer je te begrijpen maar je moet je zelf daarin niet verliezen. Het vertrouwen in jezelf probeer je te behouden. Deze worsteling wil ik naar buiten brengen om weer te geven, dat een goede communicatie belangrijk is. Het gevoel te kunnen uitspreken, wat het met je kan doen, als waardering uit blijft. Je hebt de bedoeling om het goede van je zelf te geven maar daar wordt niet altijd positief op gereageerd.
In 1967 ben ik getrouwd en ondanks alle problemen zijn we nu, in 2002, nog steeds bij elkaar. Mijn man wil ik dan ook bedanken voor zijn steun in de moeilijke periodes."

Jozefien Hoogervorst, november 2002
Verschenen in
Genre
Literaire non-fictie
Aantal pagina’s
40
Laatste editie
08 april 2006
Uitgeverij
Gopher B.V.
ISBN
9789076958811

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic