Als je jong bent

1

Jonge mensen zijn zichzelf op verschillende manieren door allerlei omstandigheden kwijtgeraakt. In hun zoektocht naar hun eigen ik ervaren ze dat elke donkere periode altijd een lichtpuntje heeft. Gekwetst worden maakt je zowel boos als verdrietig. Deze jongvolwassenen worden met liefde, dood, angst, familieproblemen, teleurstelling, afwijzing en depressiviteit maar ook met rijkdom en luxe geconfronteerd. Hun wensen kunnen worden vervuld als ze de juiste keuzes maken. Welke rol spelen hun hart, hun dromen, hun wil en doorzettingsvermogen hierin? Door mysterieuze ontmoetingen, geheimen en open communicatie maken deze jonge personages uitzichtloze situaties oplosbaar. De kern van deze fictieve verhalenbundel: Als je de weg van je hart volgt, leef je je eigen waarheid. Je hebt lef als je weg durft te gaan maar je bent pas echt sterk als je met een levensles thuis durft te komen: het gaat er niet zozeer om wat je overkomt maar meer hoe je ermee omgaat. Simone Detiger schreef onder meer 'Hotel der Geuren', 'Bespiegelingen' en 'Samen in serene stilte'.

Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
291
Laatste editie
26 november 2014
Uitgeverij
Brave New Books
ISBN
9789402125405
Bestel dit boek vanaf  €25,83 bij

bestellen
bestellen
Boeken.combestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Hebban recensie

    Selene Genreclub

Interessante onderwerpen, maar misschien beter als audioboek

door Selene op 09-03-2015

De bundel Als je jong bent  bevat allemaal verhalen over jongeren die of een familielid kwijt zijn (een vader, tante, nicht) of "zichzelf": ze weten niet meer wat ze met hun leven aan moeten, of ze hebben het gevoel dat er iets ontbreekt. En dat "iets" proberen ze te vinden. In de verhalen over dit laatste onderwerp wordt gedeeltelijk beantwoord wat dit "iets" voor deze meiden is (want: alle...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic