Als je van mij was

38

Het laatste wat Zach Sullivan wil is op het hondje van zijn broer passen. Tot hij de puppytrainer ontmoet. Heather is mooi, slim en Zach kan haar maar niet uit zijn hoofd zetten. Helaas is Heather de enige vrouw op aarde die niets met hem te maken wil hebben.

Heather Linsey kan het niet uitstaan dat ze met een van de rijkste mannen ter wereld moet samenwerken. Zeker als ze merkt dat hij niet alleen zijn tijdelijke hond onder controle wil krijgen, maar haar ook! Heather heeft al toen ze zeventien was besloten dat liefde niet meer is dan een stapel mooie leugens, en dat ze nooit of te nimmer haar hart zal verliezen aan een woest charmante man. Maar kan ze de seksuele spanning die tussen haar en Zach zindert wel ontkennen? Kan Zach haar haar geloof in de liefde weer teruggeven?

Verschenen in
Genre
Romantiek
Aantal pagina’s
300
Laatste editie
05 november 2015
Uitgeverij
Boekerij
ISBN
9789022575352 , 9789402304718

Lezersrecensies (2)

Als je van mij was

door: Zwartraafje 1 like
Van één ding kan je zeker zijn bij de Sullivan-boeken. Deze verhalen van Bella zijn steeds opnieuw voorzien van zowel humor als liefde en ze eindigen gegarandeerd met een positieve noot. Op dat vlak lijken ze dus wel wat op een Disney-film – inclusief het ‘En ze leven nog lang en...

even zwijmelen

door: Bianca 1 like
Een te dun romantisch boek waar je niet bij na hoeft te denken maar waar ik even heerlijk van heb genoten. De familie Sullivan is een geweldige familie om mee kennis te maken en gelukkig is de serie voor mij nog niet ten einde.

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic