Als niemand over opmerkelijke dingen

4

n een straat ergens in Noord-Engeland doen gewone mensen doodnormale dingen: kinderen spelen cricket, kozijnen worden geschilderd, studenten pakken hun spulletjes om te verhuizen. Naamloze passanten lopen elkaar voorbij, hun levens zijn verweven zonder elkaar ooit echt te raken. Dan verbrijzelt een vreselijke gebeurtenis de stilte van de zomeravond, en de levens van alle getuigen zijn voorgoed veranderd.
Een rustig boek vol ingehouden emotie in een poëtische stijl die herinneringen oproept aan T.S. Eliot en Dylan Thomas. Jon McGregor schreef met Als niemand over opmerkelijke dingen spreekt een van de bijzonderste debuten in jaren.
Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Laatste editie
02 juni 2005
Uitgeverij
Uitgeverij De Arbeiderspers B.V.
ISBN
9789029562317
Advertentie

Lezersrecensies (1)

Recensie Als niemand over opmerkelijke dingen

door: Safi 1 like
Je hebt van te voren geen flauw benul dat er iets vreselijks gaat gebeuren. Daar gaat dit boek over. De dag ervòòr. In het ene hoofdstuk wordt beschreven wat iedereen deed die dag en het volgende hoofstuk wordt beschreven (3 jaar later) door één van de getuige, die inmiddels haar eigen...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic