Altijd het bruidsmeisje

32

Heerlijke feelgoodroman over de valkuilen van het leven en de liefde
Maddie is enorm gevleid als haar beste vriendin Lauren haar vraagt bruidsmeisje en ceremoniemeester te zijn op haar huwelijksdag. Maar die eer brengt ook een fikse verantwoordelijkheid met zich mee – of ze de hele trouwerij graag even in recordtempo wil plannen!
Maddies wereld staat volkomen op zijn kop: aan de ene kant een overgelukkige vriendin (die jammer genoeg wel wat akelige bridezillatrekjes vertoont), en aan de andere kant een vriendin die maar niet kan stoppen met huilen omdat ze gaat scheiden. En tot overmaat van ramp zijn er ook nog Will en Tom. Will is grappig en houdt van een feestje en Maddie heeft altijd heel veel lol met hem. Tom is stroef en afstandelijk en ze kan niet echt hoogte van hem krijgen, dus waarom kan ze hém nou niet uit haar hoofd zetten…?
De pers over Altijd het bruidsmeisje
‘Slim, hip en hilarisch grappig – een juweel van een boek!’ Heat
‘Echt geweldig.’ The Sun
‘Fantastisch.’ Hello

Verschenen in
Genre
Romantiek
Aantal pagina’s
352
Laatste editie
08 september 2016
Uitgeverij
Boekerij
ISBN
9789022577387 , 9789402306774

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 18,99 Bestel het ebook bij Libris voor 11,99
Bestel het boek bij Blz. vanaf 18,99 Bestel het ebook bij Blz. voor 11,99
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbiedersHebban recensie

    Jacky van Dijk Hebban Recensent

Ouderwets grappig

door Jacky van Dijk op 20-10-2016

De hoogtijdagen van de ouderwetse ‘chicklit’ lijken al enige tijd te zijn vervlogen. Toch lijkt de koek voor schrijfsters als Lindsey Kelk nog lang niet op. Deze Britse bestsellerauteur weet nog altijd hoe zij succes moet blijven boeken met de oude vertrouwde formule van een typische chicklit. Haar nieuwste titel, Altijd het bruidsmeisje, is dan ook ouderwets grappig.

Maddie is zo’n vrouw die veel...


Lezersrecensies (2)

Heerlijk boek wat je niet weg kan leggen

door: Jennifer 1 like
In het boek altijd het bruidmeisje volgen we het leven van de 31-jarige Maddie. Maddie werkt als assistent-eventplanner voor haar onmogelijke bazin Shona. Als er kans is op promotie grijpt ze deze met beiden handen aan. Ze begint aan een enorme uitdaging, namelijk het organiseren van een...

Heerlijke feelgood a la Bridget Jones

door: Dayenne 1 like
Maddie is druk met haar twee vriendinnen Sarah en Lauren. Lauren gaat binnenkort trouwen en heeft Maddie gevraagd om haar te helpen met het organiseren van haar bruiloft. Een hele eer, maar al snel blijkt Lauren een echte bridezilla te zijn. Haar andere vriendin Sarah ligt in scheiding en kan niet...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic