Altijd ijs

2

In 100 heerlijke, verrassende ijsrecepten bewijst ijsfanaat Marleen Visser dat ijs geschikt
is voor elk seizoen. Ze beperkt zich niet tot de bekende smaken, maar experimenteert er flink op los. Denk aan: wake up espressopops, lychee-darjeelingsorbet, mango sticky rice-magnum, crème brûlée-pops, scroppino-ijsjes, groene smoothie-ijsjes, mojito, zoete-aardappelijs met karamel en witte chocolade, bananensoftijs. Naast ondeugend lekkere ijsjes, de 'vicecreams', brengt Marleen ook lekkere gezonde variaties, de 'nicecreams'. Beide ijssoorten zijn gemaakt van pure, natuurlijke ingrediënten uit het seizoen, goed voor het milieu en zo smaakt zelfgemaakt ijs het állerlekkerst.

Marleen Visser (1982) houdt ervan om met pure producten te koken, recepten te delen en mooie gerechten te fotograferen. Met haar culinaire blog Sharelovenotsecrets.nl wil ze mensen inspireren 'to do more of what makes you happy'.Voor Marleen is dat ijs, altijd weer: vrolijk én fotogeniek.

www.carreraculinair.nl
ISBN 978 90 488 3137 1

Verschenen in
Genre
Culinair
Laatste editie
02 juni 2016
Uitgeverij
Overamstel Uitgevers
ISBN
9789048831388 , 9789048831371 , 9789048833986 , 9789048836093
Advertentie

Lezersrecensies (2)

IJs voor alle seizoenen

door: Marieke Pulles 1 like
Altijd IJs van Marleen Visser Zodra de eerste zonnestralen doorkomen gaat iedereen in Nederland naar buiten. Bij dat mooie weer hoort wat mij betreft een ijsje. De zomer komt er weer aan, heerlijk! Volgens Marleen is ijs voor alle seizoenen. Deze ijslover heeft in “Altijd IJs” honderd recepten...

Erg smakelijk en gemakkelijk te maken

door: Erica Ganzevles 1 like
Met drie fanatieke ijseters in mijn gezin, kon ik dit boek niet laten liggen. Aangezien ik zelf zoveel mogelijk van de suikers en toegevoegde stoffen probeer af te blijven, was ik met name erg benieuwd hoe Marleen Visser het aan zou pakken om ijs te bereiden op een gezonde manier. Het boek begint...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic