Altijd Romeo, altijd Julia

0

Het kwam natuurlijk door het beelddenken en doordat ik verliefd was, maar toen Daaf kwam aanrijden op mijn witte fiets, zag ik een ridder te paard. Een ridder met een rood shirt met een open kraag en een katapultje om zijn hals. Alles aan Daaf is mooi, zelfs zijn voeten.
Jammer genoeg moest ik meteen ook aan de Vuurdraak denken. Hij leeft in het donker en wacht tot je slaapt. Dan sluipt hij naar je toe en likt met het puntje van zijn ruwe tong aan je wang.
Lotte is twaalf jaar. Daaf is haar beste vriend. Maar dan wordt ze, opeens, tot over haar oren verliefd op hem. Ze ontdekt het aan het begin van de zomervakantie. Er is iets vreemds met die verliefdheid. Lotte herinnert zich dat ze eerder zo verliefd is geweest. Maar op wie? En wie zijn de Zwarte Rijders die de omgeving onveilig maken?
Altijd Romeo altijd Julia is een modern sprookje van BERT KOUWENBERG. Heel herkenbaar en tegelijk mysterieus, teder en soms wreed. Over liefde en haat, leven en dood. En over de tijd die mensen verbindt, scheidt, en herenigt.
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Aantal pagina’s
152
Laatste editie
24 september 2007
Uitgeverij
Davidsfonds
ISBN
9789059082410
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic