Amber

7

ALLES HEEFT EEN PRIJS...

De dryade Amber O'Neill is door haar unieke maar gevaarlijke gave een buitenbeentje binnen een verborgen bovennatuurlijke gemeenschap in een Engels stadje. Als door een fusie tussen de lokale scholen rivaliserende rassen, zoals draken en dryaden, gedwongen worden hun dagen deels gemeenschappelijk door te brengen, ontaardt er een strijd rond Amber.

Wanneer Amber voor het eerst in aanraking komt met haar gezworen vijand, een drakenjong, krijgt ze een schokkend visioen. Hoe ver kan ze deze draak vertrouwen, en zal hij haar helpen of haar ondergang betekenen?
Wie met vuur speelt...
Verschenen in
Genre
Sciencefiction & Fantasy
Laatste editie
24 juli 2013
Uitgeverij
Zilverspoor
ISBN
9789490767242

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 18,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 18,95
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Lezersrecensies (3)

Mysterieus en spannend

door: Patricia Bonilla 1 like
Het verhaal begint direct met de fusie van de lokale, rivaliserende scholen die samen op één school terecht komen. Draken en dryaden moeten vanaf dan door één deur. Ambers leven wordt dan direct gered door een draak, iets dat ze nooit van hem had verwacht… Of überhaupt van een drakenjong. De...

Recensie Amber

door: Gerrianne Groen 1 like
Het verhaal gaat over, hoe kan het ook anders, Amber. Amber is geen gewoon Engels meisje, ze is een dryade. Bovendien heeft ze een bijzondere gave. Ze heeft visioenen van de toekomst. Somerset, het dorp waar ze woont, is onderverdeeld in verschillende gebieden. Het gebied van de draken en het...

Recensie Amber

door: Gea Krikken-Elzing 1 like
Een leuk boek dit! Tot op het laatste moment wordt je in het ongewisse gelaten over wat Amber precies is en de ontknoping is echt een verrassing.

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic